Tjänster

Med vår spetskompetens, energieffektiva produkter och samarbeten med världsledande producenter kan vi skräddarsy lösningar åt er.

01
Skräddarsydda leveranser

Lösningar inom elektromekanik som passar er!

Produktion

Outsourca delmontage till oss och optimera er kapitalbindning, ledtid och skalbarhet!

Vi har vår produktionsenhet i Bjursås, Dalarna, där stor flexibilitet inom produktion och delmontage finns. I anknytning till produktionen ligger Promoco:s lager för smidig logistik och maximal kundservice. Vi har lång erfarenhet av produktion och håller hög kvalitet på de uppdrag vi åtar oss. Tack vare närheten och den lokala placeringen kan vi snabbt och enkelt implementera ändringar som annars är både energi- och tidskrävande. Förutom vårt sortiment av standardprodukter har vi möjlighet att erbjuda kundanpassade lösningar.

Hel- eller delmontage

För att frigöra mer av er tid kan vi erbjuda montage av komponenter. Monteringen kan ske i anslutning till vårt lager eller genom partners/leverantörer, beroende på orderstorlek och omfattning. För att spara tid kan även sluttestning utföras så att montaget är färdigt att integreras i Er produkt direkt.

Montage kommer i två storlekar, beroende på omfattning:

Delmontage innefattar mindre monteringar av kontaktdon, remhjul med mera. Helmontage innebär en ”färdig” lösning, till exempel en komplett motor med växel, ett fläktrack med mera.

Lager i Sverige

Vi erbjuder lager eller avropslager för våra kunder i Bjursås, Dalarna. Detta innebär kort leveranstid till kund och vi avlastar våra kunders kapitalbindning samt eventuellt eget lager.
Kunderna slipper hålla lager själva alternativt lägga små beställningar till högre pris.

Lager utomlands

Det är vanligt att våra kunder flyttar sin produktion utomlands när volymerna växer och vi följer gärna med på resan. Vi levererar idag till många kunder via vårt lager i Hong Kong.

Fördelen med ett lager i Hong Kong är att vi kortar ner transportsträckan och leveranstiden för produkterna vilket bidrar till minskad miljöpåverkan och lägre leveranskostnader. Ytterligare en fördel är att vi kan fortsätta arbeta tillsammans i Sverige med konstruktion och design trots att all produktion och leverans sker utomlands.

Designhjälp och kundanpassning

Vi har lång erfarenhet av att ta fram lösningar till våra kunders applikationer. Allt från enkla standardprodukter till avancerade system bestående av flera olika komponenter. Vi vill gärna etablera samarbete tidigt i våra kunders utveckling för att på bästa sätt bolla idéer och arbeta fram anpassade lösningar till respektive projekt. Våra tekniska säljare jobbar i nära kontakt med våra kunder och tillverkare och höjer deras kompetensnivå kontinuerligt genom produktträning och ett stort engagemang. Tack vare nära samarbete med våra leverantörer har vi etablerat en smidig kontaktväg för att nyttja även deras ingenjörsteam. Vi använder till exempel våra leverantörer för att ta fram simuleringar när det behövs.

02
Kontakta oss

Vi vill gärna att du kontaktar oss så fort du har några frågor eller funderingar

Kontakta oss